mobil-sidhuvud

Återvinning företag

Vi återvinner ert gamla datorskrot - med gratis upphämtning!

När man väl har uppgraderat sin IT miljö med nya servrar, datorer, bildskärmar, skrivare etc. så känns det som att man är klar med alla kostnaderna, och att man äntligen kan pusta då. Det som man till sist då fäster blicken är det gamla skrotet som har blivit över efter uppgraderingen. Gamla, omoderna servrar, dammiga datorer och utslitna skrivare, som man behöver bli av med. Vad många inte vet är att det inte är helt kostnadsfritt att bli av med detta, tvärtom kan det bli en dyr historia att få skrota sin gamla utrustning,  en kostnad man kanske inte har räknat med i sin IT budget.

Vi hämtar upp allt - kostnadsfritt
Då vi samarbetar med ett elektronik återvinningsföretag kan vi nu erbjuda oss att hämta eran gamla utrustning och återvinna den för er!, för att kunna bidra till att utrustningen återvinns på rätt sätt med miljön i tanken. Då vi är ett miljötänkande IT företag, är det vår uppgift att se till att allt som är skadligt för miljön från vår bransch återvinns på rätt sätt och hanteras av företag som är specialiserade för detta.
Därför kan ni helt enkelt bara ringa oss, och meddela oss om att ni har gamla datorer, skrivare, bildskärmar eller vad som helst egentligen som är en elektrnisk utrustning, som behöver kastas, så kommer vi till er dörr och hämtar upp allting.


Tveka inte att höra av er till oss om ni är osäkra på om vi kan ta just er utrustning. I dagsläget hämtar vi upp all utrustning från företag i Göteborg med omnejd.

  • Direkt telenummer där vi kan nå dig gällande mer detaljer

  • vilken våning?
    finns det folk som kan hjälpa till?
    Hiss?
    kan man parkera anslutade till hämtplatsen?
    dörr kod?

Återvinningcertifikat DataNova Sweden AB