mobil-sidhuvud

DataNova vinner nytt ramavtal med Göteborg Stad fram till 2022.

Kända Göteborgsföretaget DataNova Sweden vinner ett nytt ramavtal med Göteborg Stad avseende service av Mobiler och Surfplattor för skolverksamhet. Avtalet omfattar Göteborg Stad samt kommunerna Härryda, Lerum, Mölndal, Tjörn, Öckerö och samtliga kommunernas bolag.

- Att få ett förnyat förtroende efter att ha haft detta avtalet de föregående fyra åren inklusive två förnyelser ger oss en extra stolthetskänsla, då vi med våra medarbetare hållit de höga kraven som ställs på en ramavtalsleverantör, och nu fått ytterligare fyra år att fortsätta bevisa det på berättar Vice VD Wahid Raziullah som är ramavtalsansvarig.

Ramavtalet togs fram för att komplettera behoven av leverantör som kan tillgodose kommunerna och skolverksamheternas behov av service på Appleprodukter. DataNova delar på ramavtalet tillsammans med två andra leverantörer.

Hamid Raziullah, VD berättar
- Vi har nått en milstolpe i bolaget som vi är väldigt glada över, och detta visar bara att närproducerat är bäst - att ett ramavtal för Göteborg drivs av ett Göteborgsföretag är förstås det bästa, då är det Göteborg som får ta del av tillväxten, de nya jobben och de goda förutsättningarna som skapas av ett ramavtal av denna storleken.

De föregående fyra åren omsatte detta område på ramavtalet åtta miljoner. Det bedöms att behoven kommer att öka i takt med verksamheternas tillväxt.

DataNova har idag två butiker i Göteborg, med huvudkontoret i Angered, samt ServicePoint  Mölndal.

I avtalet ingår: