mobil-sidhuvud

Leasing och hyra

Ok, franska kanske inte är vår bästa sida, men vi kan säga att leasing med hyra är verkligen det.
Det är dessutom det absolut enklaste, och bästa ägandet för Dig och Ditt företag, med full flexibilitet.

 

Fördelarna

Testa utrustningen i upp till 30 dgr
Ibland vet man inte helt. Man tror man vet men det visar sig att man inte gjorde det från början. Då vill man inte sitta fast med en utrustning som inte passade en från första början. Med vår Leasing och hyra låter vi dig prova utrustningen i hela 30 dgr innan du bestämmer dig - med full returrätt utan några frågor. Det kallar vi trygghet - vad tycker du ?

Fördelarna: - Testa utrustningen - Byt upp eller ner modell. - Köp loss - Lämna tillbaka och avsluta avtalet - Fri låneenhet vid behov av service Du bestämmer själv, och är inte bunden till strikta, livslånga avtal! Det bästa är att hyran är 100% avdragsgill! 

Byt upp eller ner Dig
Det kan vara så att utrustningen efter ett tag känns för långsam. Det kan också vara så att den kanske känns för snabb :-) ?
Oavsett vad, så ska du veta att du under hela hyresperioden kan byta upp eller ner Dig i prestanda och på sätt hela tiden känna att du betalar för rätt prestanda för hårdvaran i din verksamhet. Det kallar vi flexibilitet

Fullförsäkrad och med Fri låneenhet vid service
Ibland kan saker och ting gå sönder, av sig själv eller till följd av något oväntat.
Vi tar bort även detta orosmoment, genom att både inkludera försäkring på hårdvaran som sköts av vår egna verkstad, samt fri lånenhet under den tiden man behöver vara utan sin utrustning. Inga onödiga stopp i din verksamhet tillåts helt enkelt, för "det ska bara fungera" har ju någon sagt.

Köp loss, lämna tillbaka,  byt ut - det är du som bestämmer!
Vi vill att du alltid ska känna dig trygg i ditt samarbete med oss. Det ska inte vara krångligt, och vårt motto är och har alltid varit
"Det ska bara fungera!" Detsamma gäller ditt hårdvaruägande. Vi backar inte från vårt löfte och kommer erbjuda dig full flexibilitet utan att vara bunden till livslånga avtal. 
 

100% avdragsgillt
Vi vill också att ägandet ska göra ekonomiavdelning nöjd med en enkel hantering i bokföringen. Hela hyran är 100% avdragsgill! 
Läs gärna mer om detta på Skatteverket för alla detaljer:
https://www4.skatteverket.se/rattsligvagledning/edition/2021.16/324719.html
 

Låt oss berätta mer - ta kontakt med oss!

Fyll i formuläret nedan så tar vår Leasingavdelning kontakt med Dig och berättar mer.