mobil-sidhuvud

Microsoft Education

Både transaktions-och prenumeration modeller finns tillgängliga. . Enligt transaktionella licensieringsmodeller, skolor betalar en fast avgift för varje elev som använder Microsoft-programmet. Skolor med en prenumeration betala en årlig avgift som möjliggör ett obegränsat antal studenter att använda programvaran. Vissa licenser inkluderar Microsofts Software Assurance-programmet, som ger planering, stöd och utbildning för den licensierade programvaran. Prissättningen av alla licensprogram varierar beroende på skola och beror på antalet använda datorer och servrar.

Studerande

Gör det kul att gå i skolan och använd tekniken som ett praktiskt redskap hela vägen från klassrummet till konferensrummet.

Vi vill göra det möjligt för varje elev att uppnå mer
Vi brinner för att hjälpa lärare och elever att skapa ett livslångt lärande genom att förse dem med verktyg och plattformar där de kan skapa, designa, förnya och bygga med individanpassad teknik

Select License for Academic

Select License for Academic är ett treårigt affärsbeslut licens för institutioner med 250 eller fler datorer. Software Assurance ingår inte i licensen, men du kan lägga Software Assurance till en individuell licens eller till hela gruppen av produkter. Studenter kan spara på mjukvara inköp via Student Select-programmet. Select License for Academic licenser måste köpas via en Microsoft Authorized Education Large Account Reseller.

School Agreement

Grundskolan och gymnasiet distrikt är berättigade till School Agreement, en Microsoft prenumeration program. Licensen omfattar Software Assurance och möjligheten att bevilja Work at Home licenser till lärare och personal. Licenser pågå i ett till tre år, och du måste ge en korrekt sammanräkning av antalet datorer i skolan vid slutet av varje år. Skolan Avtal måste köpas via en Microsoft Authorized Education Reseller.

Vilka licenstyper passar din skola ?

Kontakta oss så tar en Microsoft Education Specialist kontakt med dig för att diskutera vilka typer av licenser som passar er.