mobil-sidhuvud

Online Backup företag

 

En säker och hållbar nätverksmiljö är beroende av en server i toppskick. Är centralenheten på verksamheten nere, är i stort sett alla användare på nätverket berörda av detta på ett eller annat sätt. Driftstopp som i sin tur leder till ekonomiska förluster för många företag.
Föreställ dig själv i en situation där servern på er arbetsplats kraschar. Ni kommer inte åt era delade mappar, utdelade skrivare eller andra viktiga resurser som fanns på servern. Tänk dig sedan att detta skulle pågå i en hel dag. För många finns inte detta som ett alternativ!

Övervakning kommer in i bilden

Proaktiv service, som vi kallar det. I enkla ord en övervakningstjänst som övervakar er servers hälsa dygnet runt. Tjänsten som kommer att totaltförändra ert sätt att se på säkerheten över er server!

Vi kan förutspå en eventuell serverkrasch

I enkla drag innebär detta att vi installerar en programvara på er server, som är kopplad till vårt system via en övervakningslänk. All hårdvara i servern är kopplad till detta, vilket innebär att vi tack vare denna övervakning omedelbart får meddelande innan något är på väg att hända i servern. Detta innefattar varningar för hårddiskkrasch, för hög temperatur, systemfel, virusangrepp, minnesförlust, processorbelastning mm.

Servern övervakas av oss i 24 timmar. Händer det något med er server över helgen, så har vi informationen om det innan ni skall starta igång era datorer på måndagsmorgonen. Tack vare detta minimieras ev. arbetsstopp då felanmälan redan har nått oss.

Detta innebär för er att:

Ni slipper oroa er för serverns hälsaNi slipper ringa och felanmäla, vi har fått en felanmälan på detta redan innan ni hinner reageraVi får mer en utförlig felbeskrivning för er server via övervakningsprogramvaran, vilket innebär dessutom att ni inte belastas med att behöva ringa oss och förklara hur servern beter sig för att vi ska kunna felsöka Om möjligt, kan vi lösa många fel via fjärrkoppling

Spara tid till det Ni är bra på

Alla dessa punkter innebär helt enkelt mer tid för er att sköta ert arbete utan att behöva bekymra er över datormiljön mår, detta avlastar vi er med. Våra kunder med övervakningsavtal idag har tjänsten igång hela året, 24 timmar 7 dagar om veckan hela året. Detta gör att de känner sig trygga och vet att om något strular, eller kommer att strula, så har vi vetskapen om det och kan med vår kunniga servicetekniker lösa dessa problem omgående.

Inga bindningstider – Inga uppsägningstider!

Vi är inte intresserade av att binda fast våra kunder på livslånga avtal för denna tjänst. Vi vet av erfarenhet att när ni väl har valt denna tjänst, kommer ni att inse vilken förutsättning det är för ert företag och dess serverhälsa. Därför kan man ansluta sig till ett avtal när man vill, och gå ur det när man vill. Inga konstiga och onödiga uppsägningstider. Vill ni inte ha kvar tjänsten, upphör den att fungera månaden efter att ni har sagt upp det.

Pris?

Som avtalskund på DataNova SMS betalar ni 995 :- i månaden per serverlicens (exkl. moms) I detta ingår samtliga uppdateringar till programmet och eventuella nya tjänster somt tillkommer programvaran ingår så länge ni abonnerar. Tjänstens stödjer alla server-plattformar såsom Windows, Linux, FreeBSD mm.

För att veta mer om denna tjänsten, eller om våra andra tjänster för företag, vänligen tag kontakt med oss. Har ni verkligen råd att genomgå ett onödigt serverstopp idag som kanske hade kunnat förutses i förväg?

Om inte, hör av er!

Ring oss gärna på

031-330 99 00