mobil-sidhuvud

Säkerhet företag

Tänk om du kunde lokalisera och skydda alla viktiga data och ändå ha möjlighet att samarbeta över nätverksgränser och få affärsinformation som leder till strategiska initiativ?
IT-säkerhet är oerhört viktigt när du ska skydda dina data, tillgångar och ditt varumärke. Säkerheten måste också underlätta för verksamhetens produktion och nytänkande. Alla data måste vara tillgängliga och lätt kunna användas samtidigt som inre och yttre hot förhindras.
 

Vi på DataNova kan hjälpa dig att kostnadseffektivt identifiera och skydda företagets viktiga information från interna och externa hot. Vi hjälper dig att integrera befintliga datatillgångar och datasäkerhetsfunktioner med nya tekniker för säkerhetshantering. Våra effektiva metoder har stöd för samarbete i hela företaget samtidigt som alla data skyddas.

Vi har lång erfarenhet av alla hot som finns ute idag, och har tack vare vår erfarenhet och samarbetspartners ett mycket effektivt team som kan hjälpa just Ert företag att täppa till era eventuella säkerhetshål samt optimera era befintliga lösningar.

Vi hjälper er med allt från datasäkerhet, i fysisk form som dataform, nätverkssäkerhet, backupsäkerhet, klientsäkerhet, serversäkerhet mm.

Säker dataradering: En självklarhet vid byte av datorer och telefoner
Det kan vara svårt att förstå hur mycket information ett vanligt företag lagrar på hårddiskar och i telefoner.
Idag måste organisationer hantera lokala diskar, multi-diskservrar och bandbackuper såväl som mobila enheter, minneskort och virtuella miljöer i molnet. Det är viktigare än någonsin att organisationer hanterar all sin data säkert, och i enlighet med reglerna, inte bara när den lagras eller flyttas utan även vid slutet av dess livscykel.
När dataraderingsprocesser inte är kompletta eller korrekt utförda, kan känsliga och konfidentiella filer lämnas kvar på enheten. Organisationer riskerar läckor av data eller stöld, när immaterialrätt, privata dokument och e-mail såväl som finansiell information och hälsoregister och annan kritisk information inte raderats på ett säkert sätt från lagringsmedia. Att ha korrekta processer skyddar inte bara organisationer från potentiella dataläckor utan garanterar också att de efterföljer internationell standard.
Vi på Datanova har de bästa och säkraste raderingsmetoderna på plats och du kan alltid fråga oss om råd för att finna den mest rationella och säkraste lösningen just för dig. Vi har valt att erbjuder Ibas Ontracks raderingslösningar vilket garanterar att ingen information kan återskapas, inte ens på proffslabben för dataräddning. Metoderna är naturligtvis certifierade av bland annat myndigheter och försvarsmakten. 

Kontakta oss om du vill ha råd, eller om du önskar att en av våra rådgivare kommer ut till Ert företag för att bedöma ert befintliga nätverk.

Kontakt oss per telefon
031- 330 99 00
eller mail

info@datanova.se