mobil-sidhuvud

Om DataNova

Företaget DataNova Sweden AB, som startades 1992, verkar med inriktning på området PC-datorer, servrar, nätverk och tillbehör. Hos oss hittar Du det mesta inom hårdvara kompletta datorer, skrivare, datordelar, programvaror och dessutom personlig service, rådgivning och support.

DataNova datorer
För att våra kunder ska kunna få en dator som passar just deras behov så bygger vi även själv ihop
datorpaket. Våra datorer säljs över hela Sverige under egna varumärket DataNova. Utöver varumärket DataNova saluför vi även andra större märken såsom Dell, Lenovo, HP, Asus, Apple mfl.


Produkterna
Ni som kund kan alltid känna er trygga när det gäller garantier och service hos DataNova, eftersom vi endast köper in produkter som är avsedda för den nordiska marknaden. Alla produkter är noggrant utvalda
kvalitetsprodukter. Vi samarbetar endast med tillverkare som är världsledande inom sina respektive produktkategorier.
I vår stora , välsorterade butik på Spadegatan 19 kan man hitta det mesta inom PC & MAC.
 

Service
Dessutom erbjuder vi tjänster, allt ifrån enklare PC-installationer till installation och konfigurering av avancerade nätverkslösningar. Vi har egen verkstad med egna tekniker där vi även utför reparationer och service på datorer. Vi erbjuder även service -på-plats.
Våra kunder är allt från mindre företag till stora börsnoterade bolag, inom utbildning, reklam, rederi, konsultföretag, bilindustrin, dagligvaruhandel med mera. Tack vare alla våra egna budbilar som kör omkring i Göteborg kan vi garantera säkra och snabba leveranser av både hårdvara och service.
Är man dessutom en av våra prioriterade avtalskunder får man en servicenivå som kan slå de flesta i hela landet vill vi påstå.

Inriktning
DataNova satsar alltid på långsiktiga relationer gentemot sina kunder, och det är tack vare detta som företaget än idag växer, trots den rörliga karaktär som datorindustrin består av. Vi anser oss vara Ditt företags egna datoravdelning. Tack vare detta koncept kan Ni arbeta med det Ni är bra på, och låta oss få hjälpa Er med det Vi är bra på! Vi får givetvis förstärkning tack vare vårt breda utbud av produkter samt kunskap.

Sekretesspolicy
DataNova sekretesspolicy:
Vi på DataNova hanterar all information som lämnas till oss på ett säkert sätt, och du ska känna dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss. Informationen som inhämtas från dig via denna hemsidan består av ditt namn, din e-postadress samt dina information om din datorutrustning och dess fel såsom du själv beskriver dem.
Denna information används endast i reparationssyfte och all kommunikation med dig från dina utlämnade uppgifter kommer endast att utnyttjas i samband med dina ärenden hos oss som har med verksamheten att göra. Information om din dator lämnas endast över till tredjepartsverkstäder om dessa behöver beblandas med din service i form av reparationer samt beställning av komponenter och reservdelar till din utrustning.
Önskar du efter avslutat och uthämtat serviceärende att inte ligga kvar i vårt kundregister, eller inte önskar få ytterligare information från DataNova i form av nyhetsbrev kan du enkelt skicka ett mail till oss på info@datanova.se så rensar vi bort alla dina uppgifter. Observera dock att vi inte kan göra detta under pågående service eller om du för tillfället har ett öppet ärende hos oss.

Feedback
DataNova tar tacksamt emot feedback i både positiv och negativ form. Detta hjälper oss att kontinuerligt förbättra oss och vår service. De kunder som fyller i vår feedbackformulär kan komma att få sina namn publicerade på hemsidan i marknadsföringssyfte. Önskar man inte få med sitt namn med på vår websidan som nöjd kund, skall man påtala detta tydligt i sitt feedbackformulär eller genom att maila till info(at)datanova.se.
 
Team DataNova