mobil-sidhuvud

  • Specifiera vilken del du söker efter. Mer information gör det lättare för oss att ge dig den hjälp du behöver. (se info till höger)
  • Ta gärna en bild på din reservdel, enhet eller modellkod och ladda upp den här så förtydligar du din förfrågan
    (max 50 MB)

Reservdelsförfrågan

Låt oss hjälpa dig hitta rätt reservdel

Ibland kan det vara så att du vet vilken reservdel du behöver till din enhet. Du kanske önskar byta denna själv och anser att du bara vill köpa delen löst och beställa den av någon. Detta kan vi hjälpa dig med också.

Fyll i formuläret här bredvid och skicka in det till oss, så tar vi reda på information om din efterfrågade reservdel, och återkommer till dig med pris och leveranstid. Det kan vara allt från bildskärmar, tangentbord, plastdetaljer, gängor, mekaniska delar, batterier, och tillbehör för både bärbara och stationära datorer. Vi kan hjälpa dig med de flesta märkena, såsom Apple, Asus, Acer, Dell, HP, Lenovo, Samsung, Sony, Toshiba och många fler.

 

Är du tveksam till om vi kan få fram rätt *reservdel till oss, maila oss gärna ändå. Vi kan i många fall även hänvisa dig till rätt leverantör om vi mot förmodan inte skulle kunna få fram just din reservdel.

*Obs att det inte är någon returrätt på reservdelar

Dessa uppgifter måste vi ha från dig för att kunna ge dig ett exakt pris på den förfråga. Vänligen skicka oss alla uppgifter om din dator enligt nedan: (Dessa etiketter finner du oftast under din dator, eller under batteriet)

För alla Asus datorer måste dessa uppgifter skickas
För alla HP datorer måste dessa uppgifter skickas
För alla IBM/Lenovo datorer måste dessa uppgifter skickas