mobil-sidhuvud

Vi på DataNova ServicePoint är en helheltsleverantör inom IT för både företag och privatpersoner!

Företag:
Trots att vi är ett så pass stort företag med så många olika tjänster, kan vi ändå sammanfatta vår verksamhet ut mot Er med ett enda ord - Problemlösare
Alla bra lösningar börjar med en fråga - ställ den frågan till oss, och låt oss hjälpa er med den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen.

Som helheltsleverantör inom IT kan vi erbjuda ert företag hjälp med era IT miljör och infrastruktur, både vad gäller problem, säkerhetshål, prestandaoptimering och utveckling - allt i enlighet med just er verksamhet.
Vi kännetecknas idag som en serviceinställd och snabb IT Partner med ett positivt rykte - ända sedan 1992
Så ställ din fråga till oss idag. Med vår långa erfarenhet inom branschen kan vi lova att det inte är första gången vi hör den.
Läs gärna mer  i detalj om vilka tjänster vi erbjuder för företag i flikarna ovan under "Tjänster för företag"

Privatpersoner:
Vi hjälper alla privatpersoner med IT problem och hårdvaruproblem och erbjuder många tjänster som säkerställer Er datorsäkerhet och backup av era viktiga filer.
Läs gärna mer om våra tjänster för privatpersoner i flikarna ovan under "Tjänster för privatpersoner"

DataNova ServicePoint
En ServicePoint innebär logistisk knutpunkt som tar emot och lämnar ut beställningar och reparerade produkter och som på plats kan rådge kunder inom IT, datorer, nätverk och kringutrustning.

 

Här kan du få svar på om din dator går att laga, här kan du lämna in din trasiga dator och här kan du hämta ut den när den är lagad. Här kan du få reda på vilket antivirus som passar just dig och din dator, köpa din nya dator, dina reservdelar, dina nya komponenter eller ditt förbrukningsmaterial som t.ex. bläckpatroner till din skrivare.

 

För att slippa fraktkostnad erbjuder vi dig också att hämta ut dina beställda varor från webshopen på www.datanova.se på DataNova ServicePoint - 

Beställ online - Hämta på ServicePoint - Fraktfritt.

 

Samtliga leveranser till och från ServicePoint av dina inlämnade dator sker i våra egna budbilar dagligen.