mobil-sidhuvud

2012 > 03

Vi kan bara inte utesluta humorn på DataNova ServicePoint. Det är något som driver oss alla och det är en av orsakerna som gör att vi löser allas problem med ett leende. Det är också av den anledningen vi gärna vill dela med oss ett av de roligaste felen vi brukar få in som vi internt brukar kalla för "datorgraviditet"
Detta fenomenet inträffar ibland på Macbook Air av äldre modeller, och tittar man noggrant på bilden så ser man att datorn är aningen "uppsvälld" där även tangentbordet putar uppåt en bit. Detta felet beror på att batteriet i datorn har svällt upp, och kommer snart att upphöra att fungera. Datorn kan fungera som vanligt och man kanske inte ens upplever att det är något fel med datorn tills att man ser att det har börjat höja sig i mitten. Det är dock enormt viktigt att man "behandlar" detta felet snarast då just denna "graviditet" tyvärr inte kommer få ett lyckligt slut.

Givetvis åtgärdar vi detta problem enkelt med ett batteribyte på din Macbook Air bara, så det är inget att oroa sig över.

Visa hela inlägget »