mobil-sidhuvud

DataNova med på GöteborgsVarvet

Vi på DataNova är stolta över vår egen servicetekniker Oskar Rundgren som springer för oss på Göteborgsvarvet i år. Oskar är en löpare av i särklass och som med sin otroliga förmåga att springa barfota tar många med häpnad. För oss som jobbar med Oskar är detta en självklarhet och vi kan inte tänka oss Oskar med skor på (iallafall när han springer :-) Som längst har Oskar sprungit barfota i 10km.


Oskar har under sina år som löpare successivt förbättrat sina löptider på GöteborgsVarvet.
- År 2009 sprang Oskar på en tid av 02.45.28.
- År 2010 sprang han på en imponerande tid av 01.45.28.
- År 2011 förbättrade han sin tid till storartade 01.36.31
Samma år slår han till på Stockholm halvmaraton och smäller till med en tid på 1.30.08

I år satsar Oskar på en ännu bättre tid, och vi på DataNova stöttar vår kollega till 101%, och vet att som den kämpe han är kommer han att imponera ännu större i år.

Lycka till Oskar!


För er som vill ta det lite lugnare, men ändå tävla, har ni möjlighet att vinna vår exklusiva sponsor funktionströja i svart med DataNova tryck. Det enda du behöver göra är att Gilla och Dela  denna länk på din tidslinje i Facebook, så är du automatiskt med i utlottningen av denna tröja (finns i storlekarna S, M, L, XL, XXL)
Den lycklige vinnaren drar vi samma dag som loppet avslutas. Vinnaren presenteras på vår Facebook sida samtidigt som vi presenterar Oskars resultat

Lycka till!

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-