mobil-sidhuvud

Polisviruset

Att få synen av blåljusen snurrandes i backspegeln är en syn som många av oss bilförare fått skåda någon gång i livet. Äran att få ett "snyggt" porträtt tagen av de stora kamerorna med de maffiga supernovablixtarna längs vägen är också en upplevelse som en del har fått äran att få känna vid.
Ja, att hålla sig på rätt sida om trafiklagen är viktigt, och när man av misstag ibland snubblar över på den andra sidan, ja då får man snällt lätta på plånboken och betala för att "försonas" med farbror polisen.

Enheten för databrott?
Men när detta kort sagt mindre behagliga möte nu även börjar inkräkta på din personliga dator, har nog polisen gått över gränsen och bör få kritik för den minst sagt fräcka attacken mot dig  (och din plånbok).
Men var inte alltför snabb nu, då vår kära vän i samhället inte har något alls med detta att göra. Enheten för databrott kommer inte att ta över din och dator och de kommer framförallt INTE be dig betala in pengar via Ukash, nej de kommer inte be dig betala några pengar alls

Bedragare ligger bakom Polisviruset
Detta är en BLUFF och du har råkat för för det så kallade polisviruset. Utformad på ett mycket trovärdigt sätt är det tyvärr så att det redan i genomsnitt har betalats ut över
50 000SEK till de bedragare som ligger bakom detta viruset.
Bli inte ett av offrena för detta rikstäckande virus , och lämna in din dator för att få detta åtgärdat. Vi har vid detta laget fått in väldigt många datorer med detta virus och kan nu påstå att vi är experter på borttagningen av dessa på ett effektivt sätt.

Ingen personlig attack mot dig
Det är ingen som har gjort någon personlig attack mot dig, utan du har bara råkat bli ett av offrena via internet som slumpmässigt har varit mottaglig för det här viruset.
Fråga oss gärna om virusskydd och vad som bäst skyddar din dator mot liknande fall i framtiden. Välkommen

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-